Ostalo je još nekoliko dana do završetka humanitarne akcije za dvanaestočlanu porodicu Gluhović, koja je nastanjena na Stjenicama, a koju realizuje Udruženje građana „Sveti Vasilije Ostroški“ Sokolac. U Udruženju su istakli da je akcija prepoznata od strane sugrađana.

– Odziv je odličan i prikupili smo dosta stvari. Bilo je i određenih uplata na žiro račun, a ovom prilikom pomenuli bismo učenike SŠC „Vasilije Ostroški“ koji su prikupili blizu 600 KM, te im se zahvaljujemo, kao i rukovodstvu škole što su odobrili da se pored redovnih obaveza, a u vrijeme pandemije, bave i humanim radom. Pomenućemo ono što nam još nedostaje: tri ormara, 2 kreveta za djecu, veš mašina, frižider, mali sto za dnevni boravak, suđe (šerpe i tanjiri). Najviše se donirala garderoba, tako da naglašavamo da nam više nije potrebna – kazali su u Udruženju.

Podsjećaju da će sav uplaćeni novac biti usmjeren na uređenje kuće, te da akcija traje do 28. februara.

Svi zainteresovani, koji žele da doniraju kvalitetne pomenute stvari, mogu se javiti na kontakt telefon: 066/ 655 – 757, a za uplatu željenog novčanog iznosa na raspolaganju je žiro račun Udruženja „Sveti Vasilije Ostroški“: 562 – 012 – 81550261-02.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Оставите одговор