Članovi Udruženja građana Sveti Vasilije Ostroški Sokolac i ove godine potrudili su se da najveći hrišćanski praznik, Vaskrs, bude proslavljen u blagostanju, sreći i zajedništvu.

Okupljeni oko iste ideje, one najplemenitije- pomoći bližnjem, i ove godine sproveli su akciju „Darujem, da te obradujem“ u kojoj su tokom sedam dana prikupljali donirane prehrambene namirnice u marketima kompanije Onogošt. U kutijama postavljenim u crkvama i hramovima naše parohije sakupljan je dobrotvorni prilog koji je potošen u iste svrhe. Uz vašu pomoć, ljubav i povjerenje koje nam ukazujete uspjeli smo da podijelimo 28 paketa, da pokucamo na isto toliko vrata i ugrijemo toliko i još više ljudskih srca tokom ovih hladnih aprilskih dana.

Dugujemo vam dragi sugrađani veliku zahvalnost što ste i ovaj put bili naša desna ruka. Ona koja se pruža prijatelju, ona koja pomaže. Za vaše zdravlje, sreću i dobro molićemo se i ove godine, kad ako Bog da, na Đurđevdan krenemo put Ostroga.

Foto album: https://www.facebook.com/UgSvetiVasilijeOstroski/posts/pfbid0fb6TbLGnEvnaBbf1Wee1qSeUPq5ty2j8rvsrj8NppFpXHQaDg99naEBmr9Q4N6MSl